Bár nem vagyunk társasjátékos kávézó, többször szerveztünk már a visszajelzéseitek alapján jól sikerült társasjátékos esteket, és magunk is nagyon szeretünk játszani. Van csúcs kávénk, mindenféle szuper finomságok, akár koktélunk is, és 7-8 asztalunk is, amint minden játszani vágyót (gyertek társasággal vagy akár egyedül) szeretettel látunk! 
A társasjátékokat a Ludicra Kft. és a Cinkelt Kocka Társasjáték Bolt biztosítja, de Ti is hozzatok bátran! Belépődíj nincs, a játékok bármelyike kipróbálható, sőt, nagyon szívesen meg is tanítjuk azokat nektek! A teljesség igénye nélkül, ezek a játékok biztos lesznek nálunk: 
A Mars terraformálása: Árész-Expedíció, Patchwork, Kuruzslók Quedlinburgban, Dixit, Klask, Munchkin, Hívatlan haverok, Framework, Travelin’, Igenis, Sötét nagyúr! – Zöld változat, Bang!, Unikornisok: A rémes ménes, Robbanó cicák, Tokió királya, Azul, Fedőnevek, Lépten-nyomon: Amszterdam, Century: Fűszerút, Kingdomino, Carcassonne, Splendor, Menzacsata. 
Ha van valami olyan játék, amit mindenképp szeretnétek, hogy hozzanak, jelezzétek felénk bátran az esemény előtt! 
Parkolni rögtön előttünk, közterületen tudtok. Hely ilyenkor bőségesen szokott lenni, és 18 óra után ingyenes a parkolás.

Az esemény kezdő és záró időpontja:
Nyitás: szombat 18:00 óra, 
zárás: vasárnap 01 óra.

Elérhetőségek
Krisztián
Mobil: +36703846267
E-mail: hello@seeyoulatte.hu
Helyszín: Kávézó See You Latte – 1134 Budapest, Tüzér utca 13.
Facebook:https://www.facebook.com/seeyoulattehu/?fref=ts